Close
Home
Suggesties
De kaart
Om mee te nemen
Contact
Home
Suggesties
De kaart
Om mee te nemen
Contact
Reservering
Home
Suggesties
De kaart
Om mee te nemen
Contact
Reservering
De suggesties
du Chef
Voorgerechten
Sint-Jacobsvruchten met gekarameliseerd witloof en Pancetta
20€
Gesauteerde Scampis met Cantharellen, kerstomaten,,look en olijfolie
19€
Gegrilde Octopus op een bedje van erwtencrème en een krokantjes van San Danielle
19€
Carpaccio van Lotte met zwarte Kaviaar parels
20€
Gebakken Ei met een crème van Parmezaan en zwarte herfst Truffel
19€
Pastas
Tagliatelle met Sint-Jakobsnoten en Cantharellen, lichte crème saus
27€
Linguine met baby Octopus, kerstomaten en Basilicum
25€
Spaghetti met Scampis op wijze van Carbonara
25€
Risotto met een crème vcan Taleggio en Italiaanse Worst
25€
Raviolis opgevuld met Parmezaan en Noten, een Pompoen crème en Gorgonzola
24€
Viandes et Poissons
Filet pur van Rund met gegrilde Eekhoorntjesbrood, stukjes Truffel en Parmezaan
31€
Kalfsmedaillons met wilde Champignons vergezeld met verse tagliatelle
26€
Schelvisrug in een spekjasje op een bedje van Safraan Risotto en seizoensgroenten
26€
Roodbaars vis met gesauteerde Zeekraal, wittewijn saus geparfumeerd met Tijm
25€
Nagerechten
Apfelstrudel met gegrilde Noten vergezeld met vanille-ijs
9€
Pana Cotta met Mandarijen geflambeerd met Gran Marnier
9€