Close
Home
Suggesties
De kaart
Om mee te nemen
Contact
Home
Suggesties
De kaart
Om mee te nemen
Contact
Reservering
Home
Suggesties
De kaart
Om mee te nemen
Contact
Reservering
De suggesties
du Chef
Voorgerechten
Gebraden Sint-Jakobsschelpen met Champagnesaus en zwarte Kaviaarparels
20€
Gegrilde octopus op een milde crème van Gorgonzola en gekarameliseerde Appels
19€
Scampi met Espelette pepers, crème van Aardappel en Parmezaanse kaas
19€
Kroket van Talégio en zwarte Truffel
18€
Carpaccio van Zeeduivel met zwart landzout, avocado en limoensalade
19€
Pastas
Lasagne met gepelde Kreeft, babygroenten en in blokjes gesneden Langoustine
28€
Rode Risotto met Scampi's en lente-uitjes
26€
Linguine met Sint-Jakobsschelpen, Saffraancrème en een dun plakje Bresaola
27€
Spaghetti Sicilienne (Sardine filet, Aubergines en kerstomaatjes)
24€
Ravioli gevuld met Kwartelvlees en wilde Paddenstoelensaus
26€
Penne met verse Worst en Truffel Pecorino
26€
Tagliatelle met Parmezaanse room en Truffelschaafsel
25€
Vlees en Vis
Filet pur van Rund met Morillesaus
31€
Kalfsescalope met Truffelcrème en gebakken rauwe Foie gras
28€
Zeetong op Pescatore wijze (Sint-Jakobsschelpen, Scampi's en Inktvis)
30€
Medaillon van Zeeduivel in een kleedje van gerookt Spek,zoete Aardappelcrème,citroensaus
28€
Nagerechten
Mascarponecrème met Speculoos en Amarena
9€
Pannenkoek geflambeerd met Grand Marnier en vanille ijs
9€