Close
Home
Suggesties
De kaart
Om mee te nemen
Contact
Home
Suggesties
De kaart
Om mee te nemen
Contact
Reservering
Home
Suggesties
De kaart
Om mee te nemen
Contact
Reservering
De suggesties
du Chef
Voorgerechten
Rozet van gesnipperde Sint-Jakobsnoten, sjalotten en gerookte ham in Tatin wijze
20€
Gekarameliseerde Scampi's met frambozenazijn op een aardappelcrème met Parmezaanse kaas
19€
Gegrilde Octopus met rozemarijn, knoflook en kaviaar van Aubergines
19€
Vitello Tonnato van de Chef met groenten coulis
18€
Carpaccio van San Danielle met gegrilde groenten en Pugliese Burrata
18€
Pastas
Tagliatelle met sint-Jakobsschelpen, pancetta en crème van Erwten
27€
Linguine met Kreeft, kerstomaatjes, witte wijn en knoflook
29€
Ravioli gevulde met Ricotta en zwarte Truffel en Parmezaanse saus
25€
Penne à la Napoleone (Mechelse Koekoek, aubergines en mozzarella)
25€
Rode Risotto met Scampi's, Inktvis en Sint-Jakobsschelpen
26€
Viandes et Poissons
Filet pur van Rund, oude Porto reductie en Taleggio fondant
31€
Medaillons van Kalfsvlees Piccata Lombarta, saus van citroen en peterselie
26€
Pure Lamsfilet in een korst van fijne kruiden en crème van Wilde champignons
28€
Kabeljauwfilet met Saffraancrème, Vongole en Chorizo
27€
Schol à la Meunière, seizoensgroenten en gebakken aardappelen
26€
Onze Mosselen
Natuur
27€
Witte wijn, Look, Look Room
28€
Provençale
29€
Saladbar
Salade Folle met gegrilde Mechelse Koekoek, gerookte Zalm en Geitenkaas
22€
Nagerechten
Geflambeerd Kersen met zelfgemaakte passievruchtensorbet
9€
Semi-Fredo met gegrilde Amandelen en chocolade Cantucci
9€
We zijn gesloten van 22/07 tot 16/08.
Prettige vakantie
X