SPECIALS

Ontdek ons Kerstdag Menu 25 december, klik hier voor meer informatie

nl fr en

Koude Voorgerechten

  • Antipasto van gegrilde groenten en Italiaanse charcuterie
    €16.00
  • Mozzarella di buffala, verse tomaten en basilicum
    €17.00
  • Carpaccio van verse Zalm met honing en citroenvinaigrette
    €17.00
  • Carpaccio van Rund met Parmezaan en Rucola
    €18.00

Warme Voorgerechten

  • Huisgemaakte Kaaskroketten
    €16.00
  • Mille feuilles van aubergines à la parmigiana
    €16.00
  • Huisgemaakte Garnaalkroketten
    €17.00
  • Scampis met look en kerstomaatjes
    €18.00
  • Gesauteerde Sint-Jakobsvruchten met saffraan saus
    €19.00

Saladbar

  • Caesar Salade volgens de regels (Mechelse Koekoekfilet of Scampi's)
    €20.00

Pastagerechten

  • Lasagne della casa gegratineerde Parmezaanse kaas en tomatensaus
    €18.00
  • Spaghetti carbonara (pancetta, eieren en oregano) met of zonder room
    €18.00
  • Penne met Italiaanse ragout (worst van napoli)
    €18.00
  • Duo van huisgemaakte cannelloni
    €18.00
  • Penne Diavola met kerstomaatjes en provolone kaas
    €18.00
  • Linguine met aubergines, courgettes, mozzarella en basilicum
    €18.00
  • Tagliatelle met scampis, courgettes en saffraansaus
    €19.50
  • Linguine met calamares en scampis, coulis van kerstomaatjes
    €19.50
  • Trio di Pasta (pasta met groenten, vis en vlees)
    €20.00

Hoofdgerechten Vis

  • Duo van Gegrilde Inktvis en gamba's, geserveerd met een seizoensalade
    €24.00
  • kabeljauwhaasje geserveerd met seizoensgroenten blanke frisse botersaus
    €25.00
  • Duo van zalm ( red label) en scampis met fijne groentensaus
    €25.00

Hoofdgerechten Vlees

  • Vol-au-vent
    €19.00
  • Stoofvlees klaargemaakt met Leffe Bier
    €20.00
  • Huisgemaakte "Steak Tartaar"
    €22.00
  • Steak "Babytop" met sausje van keuze
    €22.00
  • Kalfsescalope alla fiorentina ( crème met spinazie)
    €23.50
  • Kalfsescalope alla parmigiana ( aubergines en mozzarella)
    €23.50
  • Osso Bucco alla Milanaise
    €24.00
  • Tagliata van filet pur van Rund, rucola en parmezaan
    €28.00
  • filet pur van Rund en gorgonzolacrème
    €30.00
  • Côte à L’os geserveerd met een duo van warme sauzen (min 2 pers) P/P
    €31.00

Suggesties

Nagerechten

  • Dame Blanche
    €8.00
  • Tartufo Bianco ( vanille ijs omhuld met Italiaans Meringue)
    €8.00
  • Crème brulée
    €8.00
  • Tiramisu op wijze van het Huis
    €8.00
  • Tartufo Nero ( vanille ijs omhuld met chocolade saus)
    €8.00
  • Chocolade Moelleux met Vanilleroomijs
    €9.00
  • Sabayon met zoete Marsala en witte wijn
    €9.00
  • italiaanse Kaasschotel
    €9.00