Close
Home
Suggesties
De kaart
Om mee te nemen
Contact
Home
Suggesties
De kaart
Om mee te nemen
Contact
Reservering
Home
Suggesties
De kaart
Om mee te nemen
Contact
Reservering
De suggesties
du Chef
Voorgerechten
Gebakken Sint-Jakobsnoten, citrusboter en appelcompote
20€
Scampi's met Asperges en Kerstomaatjes, op smaak gebracht met Basilicum
19€
Gegrilde Octopus, gesauteerde verse Spinazie, knoflookcrème en Parmezaanse kaas
19€
Carpaccio van rundvlees met asperges, plakje Parmezaan en Balsamicoazijn
18€
Asperges op Vlaamse wijze
18€
Bordje Prestige gerookte Schotse zalm, seizoensgarnituur
18€
Pastas
Tagliatelle met gepelde kreeft, asperges en lichte room op smaak gebracht met zwarte truffel
29€
Linguine met Sint-Jakobsschelpen en Morilles, sneetje San Danielle ham
27€
Ravioli gevuld met Ricotta en Asperges, witte Boter en Saliesaus
26€
Spaghetti met Parmezaanse room en Truffel schaafsel
24€
Penne met Scampis, Broccoli, Kerstomaatjes en Rozemarijn
25€
Risotto met verse Tuinbonen, Pancetta en Pecorino Toscano
24€
Viandes et Poissons
Filet pur van Rund, reductie van Balsamicoazijn en Pijnboompitten
31€
Kalfsescalope met Asperges gegratineerde , Tomaten coulis en verse Tagliatelle
25€
Gegrild Lamskroontje met een fijne kruidenkorst, seizoensgroenten en aardappelen
28€
Wijting filets, ouderwetse Mosterd, seizoensgroenten en aardappelen
25€
Red Label Zalmfilets op een bedje van Asperges en basilicum crème
26€
Saladbar
Caesar salade volgens de regels ( Mechelse koekoeksfilet of scampi's )
20€
Nagerechten
Zachtkoekje, knapperig chocolade met crème Karamel en Hazelnoten
9€
Pana Cotta Expresso met Cognac en Vanille
9€