Close
Home
Suggesties
De kaart
Om mee te nemen
Contact
Home
Suggesties
De kaart
Om mee te nemen
Contact
Reservering
Home
Suggesties
De kaart
Om mee te nemen
Contact
Reservering
De suggesties
du Chef
Voorgerechten
Gebraden Sint-Jakobsschelpen met een chorizo-roomsaus
21€
Gegrilde Octopus, erwtencrème en Burrata fondant
19€
Asperges op Vlaamse wijze
18€
Cannelloni van gerookte Zalm en Avocado met verse kaas en citroenvinaigrette
19€
Gesauteerde Scampis met aspergepunten, kerstomaatjes en basilicum
19€
Bresaola carpaccio met Truffel, Asperges en Parmezaanschilfers
20€
Pastas
Tagliatelle met ½ gepelde Kreeft, lichte room met Asperges en Truffels
30€
Linguine met Sint-Jakobsvruchten, preicrème en gegrilde San Danielle-ham
27€
Rigatoni alla Boscaiola (Italiaanse worst, champignons en basilicumcrème)
24€
Fusili met Inktvis, Aubergine, lichte knoflookroom en Italiaanse peterselie
25€
Spaghetti met Zeevruchten, knoflook, cherrytomaatjes en basilicum
26€
Risotto met seizoensgroenten en Parmezaanse room
25€
Penne Amatriciana (Pancetta, kerstomaatjes) met Bufala mozzarella-fondant
24€
Vlees en Vis
Filet pur van Rund, met Aspergepunten, Parmezaanse kaas en zwarte Truffels
31€
Gegrilde Lamskoteletten met Kruiden, seizoensgroenten en gebakken aardappelen
29€
Kalfslever alla Veneziana met Polenta en gebakken groenten
26€
Kalfescalope gegratineerd met Asperges en mozzarella, geserveerd met verse tagliatelle
26€
Tongfilets met Kreeftensaus, gebakken groenten en aardappelen
29€
Geroosterde Zalmfilet "Red Label" op een bedje van Asperges en basilicumcrème
26€
Nagerechten
Vanille Panna Cotta met rode vruchtencoulis
10€
Chocolademousse met Sinaasappelsmaak in Chef-stijl
10€