ONTDEK ONS MENU
De keuken is geopend van
12:00 tot 15:00 en van 18:00 tot 21:30.
Tel: +32 2 725 96 02
SPECIALS
Ontdek ons Kerstdag Menu 25 december, klik hier voor meer informatie
Voorgerechten
-
Trio van huisgemaakte Wildpaté vergezeld met uienconfituur
-
of
-
Scampi's gekruid met een pigment d'Espellete afgewerkt met een aardappel en Parmezaan Crème
hoofdgerechten
-
Escalope van Everzwijn geserveerd met drie soorten Boschampignons warme groenten en huisgemaakte aardappelpuree
-
of
-
Gebakken Zeebrasemfilet geserveerd op een piramide van pompoenreepjes met een blanke citroenbotersaus
Dessert
-
Profiteroles met warme Chocolade en Panna Cotta van bosvruchten
-
of
-
Parfait van speculaas en Vanille ijs
€ 50.00
Met aangepaste wijnen.