Close
  • Home
  • Suggesties
  • De kaart
  • Om mee te nemen
  • Contact
  • Nederlands
    • Frans
    • Engels
  • Home
  • Suggesties
  • De kaart
  • Om mee te nemen
  • Contact
  • Nederlands
    • Frans
    • Engels

Reservering
  • Home
  • Suggesties
  • De kaart
  • Om mee te nemen
  • Contact
  • Nederlands
    • Frans
    • Engels

Reservering

Kerstmis & nieuwjaar

AFHAAL

Geldig van 22/12/2025 tot 31/12/2025
Voor bestelling tel: 02/725.96.02 of 0488 80 99 17

Menu aan 46eur

Witte aspergecrème

—–

Feestelijke Vitello Tonnato (Kappertjes, zongedroogde Tomaten en zwarte Olijven)

—–

Hertenmedaillon met Jagersaus (Pancetta, Uien en Rode wijn uit Barolo)

—–

Duo van Chocolademousse (zwart en wit) met Sinaasappelaroma

Menu aan 51eur

Kreeftenbisque met grijze garnalen

—–

Scampi’s in currysaus en grijze garnalen

—–

Duo van zeeduivel en kreeft met saus van jonge prei en witte wijn

—–

Tiramisu al Limoncello met Rode Vruchten

Menu aan 63eur

Pompoensoep met wilde Paddenstoelen en Truffel

—–

½ kreeft in “Belle vue”

—–

Hertenfilet met wilde Paddenstoelen en Truffelsaus

—–

Crème Brûlée met Grand Marnier

—–

gemengde kaasplateau met garnituur

Al onze gerechten zijn vergezeld met puree en groenten. Wild met extra peer en veenbessen

Hapjes

  • Huisgemaakte pizza 1,50€/pc
  • Kabeljauwkroketten 1,50€/pc
  • Kleine kaashapjes 1,50€/pc
  • Kleine hapjes met grijze garnalen en scampi’s 1,50€/pc
  • Kleine aperitief hapjes met Ricotta en Spinazie 1,50€/pc
  • Kleine aperitief hapjes met Vlees ragout en Parmezaanse Kaas 1,50€/pc

Soepen

  • Kreeftenbisque met grijze garnalen 18,50€/L
  • Pompoensoep met wilde Paddenstoelen en Truffel 16,50€/L
  • Romige Broccoli-Courgettesoep en vleugje Geitenkaas en gegrilde Pancetta 14,50€/L
  • Witte aspergecrème 15,50€/L

Warme voorgerechten

  • Geroosterde St.Jakobsschelpen met roomsaus van wilde Champignons 17,50€/PER
  • Kroketjes van Parmezaanse kaas en zwarte Truffel 5,50€/PER
  • Mediterrane Scampi (Kerstomaatjes, Feta en Rozemarijn) 15€/PER
  • Wildkroketten met Seizoensgarnituur 6€/PC
  • Knoflookscampi met Kerstomaatjes en Italiaanse Peterselie 15€/PER
  • Aubergine Millefeuille met Mozzarella, Tomaten en Basilicum 9,50€/PC
  • Scampicurry met grijze Garnalen 15,50€/PER
  • Gevulde St.Jakobsschelp met Kreeftenbisque, gegarneerd met Parmezaanse kaas 15,50€/PER

Koude voorgerechten

  • ½ Kreeft in “Belle vue” 21€/PER
  • Prestige Foie gras op toast, Seizoensgarnituur en Uienconfit 15,50€/PER
  • Zeeduivelcarpaccio met Olijfolie en zwarte Kaviaar 15,50€/PER
  • Hertencarpaccio Parmezaanse Kaasplakjes en Truffelschaafsel 15€/PER
  • Feestelijke Vitello Tonnato (Kappertjes, zongedroogde Tomaten en zwarte Olijven) 14,50€/PER
  • Noordse Schotel (gerookte Zalm, gerookte Kabeljauw, gerookte Forel en gerookte Heilbot) 14,50€/PER
  • Caprese di Bufala met tomaten en basilicumcrème 12,50€/PER
  • Antipasto Misto (fijne Italiaanse Vleeswaren en gegrilde Groenten) 12,50€/PER
  • Holle Oesters 3€/PER

Suggestie van de Chef

  • Plateau del mare in feest (Min 2 personen) 52,50€/PER

    (Halve kreeft, halve Krab, Gambas met look, gerookte Schotse Zalm, cuadoriaanse garnalen, gevulde Tomaten met grijze Garnalen en Oesters)

Pasta gerechten

  • Tagliatelle met St.Jakobsschelpen, crème de Girolles 18,00€/PER
  • Lasagne van Kreeft en Langoustinenvlees 18,00€/PER
  • Ravioli gevuld met Ricotta en Truffel met Parmezaanse crème 14,50€/PER
  • Tagliatelle met Hazenragout 14,00€/PER
  • Tagliatelle met Scampi’s, crème van kleine Groenten met Saffraan 15,00€/PER
  • Linguine met crème van wilde Champignons en Parmezaanschilfers 14,00€/PER
  • Penne met Kerstragout (Italiaanse Worst, Pancetta en Basilicum) 13,00€/PER

Vleesgerechten

  • Hertenfilet met wilde Paddenstoelen en Truffelsaus 22€/PER
  • Hertenmedaillon met Jagersaus (Pancetta, Uien en Rode wijn uit Barolo) 21€/PER
  • Hazenrug met Twee-Peperssaus 20€/PER
  • Fazantfilet op Brabançonne wijze met Witloof en Wildbouillon 19€/PER
  • Runderfilet pur met Gorgonzolasaus 19€/PER
  • Kalfsrollade gevuld met Parmaham en Mozzarella, Champignonsaus 18€/PER
  • Kalkoenplak gevuld met oude rode Porto en Truffelschaafsel 18,50€/PER
  • Osso Bucco van kalf op Milanese wijze met Groenten, Tomatensaus en Basilicum 18,50€/PER

Visgerechten

  • Halve Kreeft met Saffraansaus en Scampiblokjes 23,50€/PER
  • Tongfilet met Kreeftenbisque saus 21€/PER
  • Duo van Zeeduivel en Kreeft met een saus van jonge Prei en Witte Wijn 22€/PER
  • Zalmfilet “Red Label” met kleine Groenten en een lichte Tomatensaus 19€/PER
  • Kabeljauwfilet met crème van Scampis en Chorizo 21€/PER

Desserten

  • Crème Brûlée met Grand Marnier 7,50€/PER
  • Tiramisu al Limoncello met Rode Vruchten 6,50€/PER
  • Duo van Chocolademousse (zwart en wit) met Sinaasappelaroma 6,50€/PER
  • Mascarpone Verrine, Amarena-Kersen en Speculoos 6€/PER
  • Siciliaanse Cannolo (Italiaans gebak) met Pistachecrème 6,50€/PER
  • Gemengde Kaasplateau met Garnituur 9,50€/PER

Al onze gerechten zijn vergezeld met puree en groenten. Wild met extra peer en veenbessen

Ideaal voor een zakenluch. Een menukaart met smakelijke suggesties en seizoensgerechten. Zomerterras.

Gelegen tegenover een grote parking in het centrum van Zaventem.

Facebook

Menu

  • Home
  • Suggesties
  • De kaart
  • Om mee te nemen
  • Contact
  • Nederlands
    • Frans
    • Engels
  • Home
  • Suggesties
  • De kaart
  • Om mee te nemen
  • Contact
  • Nederlands
    • Frans
    • Engels

Contact

  • +32 2 725 96 02
  • +32 488 80 99 17
  • info@cuyperke.be
  • www.cuyperke.be

Adres

  • Stationsstraat 19
    Zaventem
    Belgium
© Copyright 't Cuyperke - Updated by Mister It
  • Nederlands
  • Français
  • English