Close
  • Home
  • Suggesties
  • De kaart
  • Om mee te nemen
  • Contact
  • Nederlands
    • Frans
    • Engels
  • Home
  • Suggesties
  • De kaart
  • Om mee te nemen
  • Contact
  • Nederlands
    • Frans
    • Engels

Reservering
  • Home
  • Suggesties
  • De kaart
  • Om mee te nemen
  • Contact
  • Nederlands
    • Frans
    • Engels

Reservering

Kerstmis & nieuwjaar

AFHAAL

Geldig van 21/12/2024 tot 31/12/2024
Voor bestelling tel: 02/725.96.02 of 0488 80 99 17

Menu aan 46eur

Witte aspergecrème

—–

Carpaccio van rund met parmezaanschilfers, truffel en rucola

—–

Hindefilet met wildechampignon crème en rode porto

—–

Tiramisu met speculaas en amarena

Menu aan 51eur

Kreeftenbisque met grijze garnalen

—–

Scampi’s in currysaus en grijze garnalen

—–

Duo van zeeduivel en kreeft met armoricaans, geflambeerd met cognac

—–

Chocolade kerststronkje

Menu aan 61eur

Pompoensoep met gegrilde pancetta

—–

Halve kreeft in “ belle vue ”

—–

Herten medaillon, wildbouillon en truffel

—–

Trio van chocolademousse op wijze van de chef

—–

Gemengde kaasplateau

Al onze gerechten zijn vergezeld met puree en groenten. Wild met extra peer en veenbessen

Hapjes

  • Huisgemaakte pizza 1,50€/pc
  • Kabeljauwkroketten 1,50€/pc
  • Kleine kaashapjes 1,50€/pc
  • Kleine hapjes met grijze garnalen en scampi’s 1,50€/pc
  • Kleine kaas- en hesphapjes 1,50€/pc

Soepen

  • Kreeftenbisque met grijze garnalen 17,50€/L
  • Pompoensoep met gegrilde pancetta 13,50€/L
  • Seizoen champignons fluwelig met lichte room 14€/L
  • Witte aspergecrème 14,50€/L

Warme voorgerechten

  • St-jakobsschelpen, erwten crème en gegrilde san danielle 16,50€/PER
  • Gebakken scampi’s met boschampignons en tomaten 14,50€/PER
  • Aubergine millefeuille, mozzarella, tomaten- en basilicumcoulis 9€/PER
  • Taleggio kroketten en zwarte truffel parmezaanse kaas 5,50€/PC
  • Scampi’s in currysaus en grijze garnalen 14,50€/PER
  • Gegratineerde st-jacobsschelpen 13,50€/PC
  • Gegrilde octopus op griekse wijze (feta, paprika en kerstomaten) 14,50€/PER

Koude voorgerechten

  • Prestige ganzenlever op toast en zijn seizoensgarnituur 14,50€/PER
  • Halve kreeft in “ belle vue ” 20,50€/PER
  • Carpaccio van zeeduivel met olijfolie en zwarte kaviaarparels 14,50€/PER
  • Carpaccio van rund met parmezaanschilfers, truffel en rucola 14€/PER
  • Vitello tonnato in feest (caperi, gedroogde tomaten en zwarte olijven) 13€/PER
  • Bord gerookte schotse zalm 13€/PER
  • Caprese di buffala met tomaten en basilicum crème 11,50€/PER
  • Antipasto misto (fijne italiaanse charcuterie en gegrilde groenten) 11,50€/PER

Suggestie van de Chef

  • Plateau del mare in feest (Min 2 personen) 49,50€/PER

    (halve kreeft, gambas met look, gerookte schotse zalm, gevulde tomaten met grijze garnalen en oesters)

Pasta gerechten

  • Tagliatelle met st-jakobsschelpen,courgette crème en gegrilde pancetta 16,00€/PER
  • Lasagne van kreeft en krab 15,00€/PER
  • Ravioli gevuld met ricotta en truffel 12,50€/PER
  • Penne met wildragout 12,00€/PER
  • Tagliatelle met scampi’s, crème van kleine groenten met saffraan 14,00€/PER
  • Huisgemaakte lasagne(rundergehakt, witte hesp, mozzarella en basilicum) 11,00€/PER
  • Tagliatelle met crème van wilde champignons parmezaanschilfers 13,00€/PER
  • Penne met kerstragout (verse worst, pancetta en basilicum) 12,00€/PER

Vlees hoofdgerechten

  • Herten medaillon, wildbouillon en truffel 21,50€/PER
  • Hindefilet met wildechampignon crème en rode porto 20€/PER
  • Haas esdoorn, twee pepersauzen en bruine bouillon 20€/PER
  • Fazantfilet, geflambeerde appelsaus met calvados 18,50€/PER
  • Medaillon van wild zwijn en pepersaus 18€/PER
  • Eendenborst met sinaasappel 18€/PER
  • Kalfs osso bucco met groenten en tomatencoulis 18€/PER
  • Stukje kalkoen gevuld met porto en truffel 18€/PER

Vis hoofdgerechten

  • Halve kreeft met saffraan vergezeld met verse tagliatelle 23,00€/PER
  • Tong- en zalmrollade, winterse groentesaus 19,50€/PER
  • Duo van zeeduivel en kreeft met armoricaans, geflambeerd met cognac 21€/PER
  • Zalmfilet “red label” op toscaanse wijze (verse spinaziecrème) 19€/PER
  • Geroosterde kabeljauwfilet, scampi en chorizocrème 20€/PER

Desserten

  • Chocolade kerststronkje 7,50€/PER
  • Tiramisu met speculaas en amarena 6,50€/PER
  • Panna cotta met rode vruchten en sinaasappel likeur 6€/PER
  • Trio van chocolademousse op wijze van de chef 6,50€/PER
  • Crème brulée met grand marnier 7,50€/PER
  • Gemengde kaasplateau 9€/PER

Al onze gerechten zijn vergezeld met puree en groenten. Wild met extra peer en veenbessen

Ideaal voor een zakenluch. Een menukaart met smakelijke suggesties en seizoensgerechten. Zomerterras.

Gelegen tegenover een grote parking in het centrum van Zaventem.

Facebook

Menu

  • Home
  • Suggesties
  • De kaart
  • Om mee te nemen
  • Contact
  • Nederlands
    • Frans
    • Engels
  • Home
  • Suggesties
  • De kaart
  • Om mee te nemen
  • Contact
  • Nederlands
    • Frans
    • Engels

Contact

  • +32 2 725 96 02
  • +32 488 80 99 17
  • info@cuyperke.be
  • www.cuyperke.be

Adres

  • Stationsstraat 19
    Zaventem
    Belgium
© Copyright 't Cuyperke - Updated by Mister It
  • Nederlands
  • Français
  • English